Hoe laat kunnen we inchecken?
U bent welkom vanaf 15.00u.

Kunnen we eerder in het vakantiehuis?
Dit kan alleen na overleg met ons.

Hoe laat moeten de woning weer verlaten?
Uitchecken is voor uiterlijk 10.30u
Laat uitchecken is uitsluitend mogelijk op basis van beschikbaarheid en na overleg met ons. Er kan een vergoeding gevraagd worden.

Kunnen we onze hond meenemen?
Ja, uw hond is zeker welkom, maximaal twee honden.
Hiervoor geld een toeslag van 5,- per hond p.n. Honden mogen niet op de bovenverdieping en de banken, daarentegen is er wel voldoende ruimte in de woonkamer en de tuin. De tuin is omheind, maar honden kunnen op sommige plaatsen onder de haag door komen. Houdt hier rekening mee aub. Het is niet toegestaan de honden onbeheerd in de woning te laten.

Moeten we beddengoed/handdoeken huren of meenemen?
Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, hiervoor worden geen extra kosten berekend.
Een handdoekenset (2 handdoeken, 1 gastendoek) is beschikbaar voor 4,50 p.p. (optioneel).

Is er een BBQ aanwezig?
Ja, BBQ (incl. BBQ-kookgerei) is aanwezig. Houtskoolpakket met aanmaakblokjes zijn te koop voor 7,50.

Zijn feesten toegestaan?

Studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en het organiseren van grote feesten in deze vakantiewoning is niet toegestaan. Muziek, buiten genieten op het terras is toegestaan, mits respect voor de buren en de rust, vooral na zonsondergang.

Moeten we een aanbetaling doen?
Met de bevestiging ontvangt u tevens de factuur. Wij vragen een aanbetaling van 50%, deze dient u 7 dagen na reservering te voldoen. De overige 50% uiterlijk 4 weken voor de dag van aankomst.

Wij hebben geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Stuur even een email met uw gegevens naar info@hoevecobelli.nl, dan sturen we de bevestiging aan u door. Het kan zijn dat onze bevestiging in uw spamfolder terecht gekomen is.

Ik wil mijn reservering annuleren, hoe kan ik dat doen?
Aan annuleren kunnen kosten verbonden zijn en gaat altijd via email.
Tot twee maanden voor de dag van aankomst kunt u uw reservering kosteloos annuleren en ontvangt u uw aanbetaling retour. Annuleert u binnen twee maanden voor aankomst ontvangt u geen retourbetaling.

Zijn de prijzen in uw offerte vast?

Als u 4 maanden of minder van tevoren boekt, ja prijzen zijn vast.
Als u 4 maanden of langer van tevoren boekt, zijn de prijzen in onze offerte onder voorbehoud van prijsvijzigingen, dit komt omdat wij geen controle hebben over inflatie en onverwachte prijsstijgingen. In het zeldzame geval dat dit zou gebeuren, zal dit een kleine correctie zijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is het vakantiehuis alleen voor ons of zijn er ook andere gasten?
Onze accommodatie wordt uitsluitend aan één gezelschap gelijktijdig verhuurd en dus helemaal tot uw beschikking. Wij, Gabriele & Kimm Cobelli, wonen ook op het perceel samen met onze twee kinderen; Joey & Noah.

Kunnen wij onze fietsen of motors veilig stallen?
Ja, fietsen kunnen binnen veilig gestald worden, stalling kan op slot. Daarnaast is er buiten een wateraansluiting om de fietsen makkelijk schoon te maken en gereedschap indien nodig. Ook voor de motorliefhebbers hebben wij de mogelijkheid deze in een beveiligde stalling te parkeren. (graag vooraf aangeven).

Is uw vakantiehuis geschikt voor groepen wandelaars, mountainbikers en wielrenners?
Hoeve Cobelli’s vakantiehuis is zeker geschikt voor wandelaars, mountainbikers en wielrenners. We hebben vaak groepen die hier verblijven, vanwege de ruimte en de faciliteiten. In de woonkamer is voldoende ruimte om samen te zijn en te tafelen. Het komt niet vaak voor dat je met zoveel samen in één groot huis kunt zijn; vaak huren dergelijke gezelschappen meerdere kleine huizen wat het lastiger maakt de dag samen te starten en/of af te sluiten. Dit gebeurt hier niet; samen uit, samen thuis!

Is de tuin privé?
Aan de achterzijde van de hoeve ligt een grote tuin met speeltuin en fruitbomen, ter jullie beschikking. In de hoeve is tevens een horecagelegenheid; pizzeria. Wanneer het restaurant geopend is, worden het terras en de tuin uitsluitend gebruikt voor de horecagasten; Aan het einde van de tuin waar de kersenbomen staan, kun je tafels en stoelen plaatsen en dat gedeelte gebruiken, want wanneer de horeca open is, kun je alleen in die stukje tuin genieten van je eigen drankjes.

De patio aan de voorzijde van het vakantiehuis heeft een lounge zithoek, dit gedeelte is privé en uitsluitend voor de gasten van het vakantiehuis en niet toegankelijk voor andere bezoekers.

Is Noorbeek een goed startpunt voor fiets- en wandelroutes?
Vanuit Hoeve Cobelli heeft u directe aansluiting op het fiets- en wandelnetwerk en zit u gelijk in het landschap van het Heuvelland en de Belgische Voerstreek op steenworp afstand.

Welke apparatuur is er in de keuken?
Fornuis, oven, magnetron, vaatwasser (vaatwasmiddel aanwezig), grote koelkast en vriezer, Senseo, koffiezetapparaat (filters aanwezig) en waterkoker.

Wat is er nog meer aanwezig in het vakantiehuis?
Inventaris keuken:
Besteklade (compleet en uitgebreid)
Borden (ontbijt/soep/diner/kommetjes)
Broodmandjes
Broodrooster
Broodtrommel
Dienbladen
Eierdopjes
Glazen (fris/wijn/bier/borrel)
Kopjes (koffie/thee)
Koffieapparaat: Senseo & koffiezetapparaat (incl. filters)
Keukentextiel (2 handdoeken, 2 theedoeken, 2 vaatdoeken)
Keukenweegschaal
Mixer
Ovenschalen set
Pannen (wok/steel/braad)
Pannenonderzetters
Placemats
Schaar
Slacentrifuge
Snijplanken
Theepot
Vergiet
Waterkoker
Wijn- en flessenopener

Inventaris Overig:
Blik en veger
Boeken en Tijdschriften
Bordspellen
Dweilset
Emmer
Haardrogers (2 stuks)
Kinderbestek en borden
Kinderstoel(en)
Schoonmaakmiddelen
Stofzuiger
Stofzuiger reserve-zak
Vuilniszakken
Zachte bezem