Onze  accommodatie

Onze vakantiewoning is geschikt voor zowel kleine gezelschappen als grotere groepen tot maximaal 16 personen. Op de eerste verdieping bevinden zich 8 tweepersoonskamers en 3 badkamers, voor het gemak is elke slaapkamer voorzien van een wastafel. De ruime woonkamer en keuken op de begane grond heeft uitzicht op de patio. Op de patio staat een heerlijke loungeset waar het goed borrelen is of je maakt lekker de barbeque aan.

Voor de fietsers is er een opslagruimte beschikbaar om fietsen en spullen veilig te stallen en de mogelijkheid om de fietsen schoon te spoelen na een mooie rit in het Heuvelland. Motors kunnen ook beveiligd geparkeerd worden.

Perfect voor families, vrienden, natuurliefhebbers en levensgenieters!

De omgeving

Actief recreëren

Routes door typische dorpjes met vakwerkhuizen, boederijen en zelfs kastelen, het glooiende landschap en de vele vergezichten is waar we trots op zijn. Verschillende routes voor zowel recreanten als voor de fervente sporters onder ons zijn te vinden op:

www.wandelgidszuidlimburg.com

www.visitzuidlimburg.nl/te-doen-in-zuid-limburg/fietsen/

Bezienswaardigheden in de buurt

Buiten de vele wandel- en fietsroutes zijn de historische binnenstad van Maastricht (15 km), het Drielandenpunt in Vaals (22km), Aken (24 km) en het toeristische Valkenburg (12km) zeker een bezoek waard. Horecagelegenheden, bierbrouwerijen, een welnesscentrum en een subtropisch zwembad zijn te vinden in de nabije omgeving van onze accommodatie. Verdere tips en informatie over de regio, bezienswaardigheden of andere leuke (groeps)activiteiten hebben wij uitgebreid gebundeld met handige meeneemfolders en ligt klaar in de accommodatie.

Bij de buren

De Belgische Voerstreek bestaat uit zes kerkdorpjes en is een stukje Vlaanderen in Wallonië. Het doet een beetje denken aan de Ardennen met het heuvelachtige terrein, de dichte bossen en de kleine pittoreske dorpjes, waar de tijd lijkt stil te staan. Het contrast tussen Nederlands en Belgsich Limburg is al een  beleving op zich. Een mooie gids die alle ins en outs van Belgisch Limburg overzichtelijk weergeeft is te vinden op:

www.visitlimburg.be/nl/onlinegids

En als u even de deur niet uit wilt is er voldoende plek in de tuin om heerlijk te ontspannen, te barbecueën of fruit van de bomen te eten, terwijl de kinderen lekker ravotten op de speeltoestellen.

Meer aandacht en minder haast, bij Hoeve Cobelli draait het om gastvrijheid en slow life.